Hekwerk Rotterdam

Heeft u een nieuw hekwerk Rotterdam nodig? Of heeft u meer interesse in een van andere mogelijkheden van ons lasbedrijf Cossee & Zn in Rotterdam? Cossee & Zn is gespecialiseerd in het produceren van constructie werken, zoals een hekwerk Rotterdam. De nadruk van onze werkzaamheden als metaalconstructie en lasbedrijf in Rotterdam ligt op de productie van hekwerken, trappen, puien en de kleinere constructies  voor zowel de woning-, tuin-, alsmede utiliteitsbouw. Bij het produceren van bijvoorbeeld een hekwerk Rotterdam maakt ons lasbedrijf gebruik van een modern machinepark, dat onder andere bestaat uit een zaagmachine, boormachine en een lasrobot. Dankzij dit alles en ons enthousiast en vakkundig personeel komt ons lasbedrijf Cossee & Zn in Rotterdam tot een kwalitatief goed product met een zeer goede en alleszins betaalbare prijs- en kwaliteitsverhouding.

Naast deze prijs- kwaliteitsverhouding bent u bij Cossee & Zn Metaalconstructie ook verzekerd van:

  • Ons lasbedrijf in Rotterdam beschikt over het VCA ­ cerficaat;
  • Flexibiliteit, snelle levering en service;
  • Goede kwaliteit materiaal met garantie;
  • Groot tevreden klantenkring;
  • U wordt geholpen door een vast en professioneel team.

Wilt u meer weten over ons lasbedrijf in Rotterdam? Of direct een hekwerk voor in Rotterdam bij ons bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar  010-2857040 . Ook kunt u een e-mail sturen naar cossee@cossee-zn.nl.

Hekwerk Rotterdam

Een onmisbaar onderdeel van metaalbewerking wordt door ons lasbedrijf in Rotterdam het laswerk op professionele wijze verzorgd. Het lassen gebeurt bij ons op diverse manieren, waaronder ook tiglassen, maglassen, autogeenlassen en booglassen.

Bij ons lasbedrijf Cossee & Zn in Rotterdam zijn maat-gesneden oplossingen even vanzelfsprekend als standaardbewerkingen. Dit geldt dan ook voor ieder hekwerk voor in Rotterdam, dat door ons geproduceerd is en wordt. Voor seriematig laswerk hebben wij ook een speciale divisie opgericht: Roboweld.

Referenties van opdrachtgevers voor hekwerk Rotterdam

Inmiddels heeft Cossee & Zn verschillende projecten verzorgd in Rotterdam en omgeving. Wij hebben onder andere voor het belastingkantoor in Rotterdam een hekwerk en trappen geleverd. Benieuwd naar uw mogelijkheden binnen ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wacht niet langer en bel  010-2857040 .