Constructie bedrijf Rotterdam?

Heeft u nieuwe hekken in Rotterdam nodig? Of heeft u meer interesse in een van de andere constructie werken Rotterdam van Cossee & Zn? Cossee & Zn is gespecialiseerd in produceren van constructie werken voor in Rotterdam en omstreken.  De nadruk van onze werkzaamheden ligt op de productie van hekwerken, trappen, puien en de kleinere constructies voor zowel de woning- alsmede utiliteitsbouw. Bij het produceren van bijvoorbeeld de hekken voor in Rotterdam maken wij gebruik van een modern machinepark, dat bestaat onder andere uit een zaagmachine, boormachine en een lasrobot. Dankzij dit alles en ons vakkundig personeel komen wij tot een kwalitatief goed product met een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Naast deze prijs- kwaliteitsverhouding bent u bij Cossee & Zn Metaal constructiebedrijf ook verzekerd van:

  • Ons constructiebedrijf beschikt over het VCA – cerficaat;
  • Flexibiliteit, snelle levering en service;
  • Goede kwaliteit materiaal met garantie;
  • Groot tevreden klantenkring;
  • U wordt geholpen door een vast en professioneel team.

Wilt u meer weten over ons constructiebedrijf en  constructie werken  Rotterdam? Of heeft u vragen over ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar  010-2857040  Ook kunt u een e-mail sturen naar cossee@cossee-zn.nl. Ook kunt u via bellen of sturen van een e-mail als u nieuwe hekken voor in Rotterdam wilt bestellen bij ons.

Constructie werken van Cossee & Zn in Rotterdam

Cossee & Zn is sinds 1926 een relatief klein, creatief en flexibel constructiebedrijf. Het bedrijf startte eerst een hoef- en kachelsmid. In de jaren daarna werden de werkzaamheden echter uitgebreid. Dit resulteerde uiteindelijk in een modern metaalconstructiebedrijf, waar staal, RVS en aluminium verwerkt kunnen worden. Wij produceren hekken voor in Rotterdam en andere constructie werken voor onder andere:

  • Bouw- en aannemingsbedrijven;
  • Industriële bedrijven;
  • Petrochemische industrie;
  • Architecten.

Referenties van onze constructie werken Rotterdam

Inmiddels heeft Cossee & Zn verschillende projecten verzorgd in Rotterdam en omgeving. Wij hebben onder andere voor het belastingkantoor in Rotterdam hekken en trappen geleverd. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.